Welkom bij Het Laar

Wonen in
Het Laar

Wonen in Het Laar betekent uw eigen leven leiden, met alle gemakken bij de hand. U huurt zelfstandig of bewoont als Wlz-cliënt een aantrekkelijk appartement en geniet van comfort in een beschermde omgeving. Zodat u van het leven kunt blijven genieten.

Laarzicht

Royaal wonen

Laarzicht is het hart van Het Laar. Gebouwd in 1974 als serviceflat met royale appartementen, volledig instapklaar, comfortabel en voorzien van alle moderne gemakken. Huren in Laarzicht is erg gewild, houdt u daarom rekening met een flinke wachtlijst. Een optie kan zijn huren in Laarakker, waar met ondersteuning op maat een aantal appartementen beschikbaar zijn voor de huur.

Laarzicht heeft vier verschillende typen appartementen, variërend in grootte van 50 m2 tot 86 m2. Alle appartementen zijn in 2017 volledig gemoderniseerd. De appartementen beschikken over een eigen keuken en sanitair, bijna alle appartementen hebben een eigen balkon en een tweede toilet en een aantal appartementen heeft een tweede slaapkamer. Wat past bij u? 

71m²
Met een eigen balkon
Laarakker

Stijlvol wonen

In Laarakker woont u geheel verzorgd, met behoud van zelfstandigheid en privacy. Ook in Laarakker hebben de appartementen een eigen adres, brievenbus en voordeur. Een aantal appartementen van Laarakker is ook te huur met ondersteuning op maat.

De appartementen van Laarakker beschikken over een zitkamer, kleine keuken, een slaapkamer en eigen sanitair en zijn 57 m2. Enkele appartementen zijn 61 m2, zoals het appartement dat u in de virtuele tour op deze pagina kunt zien. Heeft u een indicatie voor verblijf met zorg of verblijf met zorg en behandeling, dan is Laarakker ideaal voor u. U behoudt zoveel mogelijk de eigen regie en kunt altijd rekenen op de verzorging, de activiteiten en de maaltijden van Het Laar. Wilt u meer weten over huren in Laarakker, vraag het bij het Servicebureau.

57m²
Met een eigen voordeur
Laarhoven

Zorgeloos wonen

In Laarhoven woont u geheel verzorgd in uw eigen appartement. Samen met uw buren vormt u een gemeenschap voor ouderen met dementie.

De woonomgeving van Laarhoven is ingericht voor intensieve verzorging van ouderen met dementie. Bewoners hebben een privé-appartement van 38 m2 of 41,5 m2 met eigen sanitair. In de gezamenlijke huiskamers en keukens ondernemen ze samen activiteiten. Laarhoven heeft een eigen tuin, speciaal ingerichte themaruimtes en grote balkons met uitzicht op de tuin met vijver.

38m²
Toegang tot Hof van Laar
Laarstede

Sociaal wonen met ondersteuning

Wonen in Laarstede betekent nog volop meedoen, ook als u dementie heeft. 

Elk appartement is ongeveer 49 m2, heeft een keuken/woonkamer, slaapkamer, badkamer en een balkon of terras. Op elke etage is een ontmoetingsruimte met een ander thema. Dat kan variëren van woonkeukens tot muziek en film, en van een bibliotheek tot een tuinkamer. Er is alle mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en uit te kijken naar leuke activiteiten. In het grand café kunt u heerlijk eten. U kunt ook een wandeling maken in de sfeervolle parktuin. Natuurlijk bieden we de ondersteuning die bij uw situatie past.  

49 m2
Eigentijds en splinternieuw

‘In Het Laar kunnen we altijd blijven wonen, dat is een geruststellend idee’

 

Wonen in Het Laar

Inschrijven voor een appartement

U huurt zelfstandig een appartement in Laarzicht of bewoont als Wlz-cliënt een aantrekkelijk appartement en geniet van comfort in een beschermde omgeving.