Missie

Het Laar stelt u in staat om uw vertrouwde woon- en leefstijl voort te zetten en hieraan waarde en betekenis toe te voegen. Omdat het leven het waard is om ervan te genieten.

Onze missie:
Aangenaam leven met Het Laar

We stellen ons dagelijks de vraag: “Wat kunnen we samen doen om er voor u een aangename dag van te maken?’

U kunt met Het Laar het leven blijven leven zoals u dat zelf wilt. Ook als het wat minder makkelijk wordt om vast te houden aan uw eigen zelfstandigheid en leefstijl. Leeftijd en fysieke conditie doen niets af aan de behoefte om zelfstandig te zijn, met Het Laar. U kunt in Het Laar blijven wonen, ongeacht de ontwikkeling van uw zorgbehoefte.

Ouderen die wonen in de omringende wijken worden ondersteund door Het Laar. Onze medewerkers zijn erop gericht om hen zorgeloos verder te laten leven in hun eigen huis. Niet alleen brengen we zorg naar hen toe, we nodigen ze ook uit om deel te nemen aan de sociale en culturele activiteiten en clubs en verenigingen van Het Laar. Het Laar is ook voor hen een sfeervolle ontmoetingsplaats.

Onze kernwaarden? Stijlvol. Bruisend. Verzorgd. Als u kennismaakt met Het Laar, de bewoners, medewerkers en vrijwilligers, dan ervaart u het.

Lees hier het Meerjarenbeleid 2018-2020 ‘Bewandel de weg van een aangenaam leven’. Wegens Corona loopt dit plan door tot 2021.