Verzorgingshuiszorg

Leven zoals u het gewend bent

Het Laar zorgt voor maatwerk in wonen met zorg als zelfstandig wonen moeilijker wordt. Het Laar biedt de zekerheid dat er 24 uur per dag hulp voor u klaar staat via het alarmeringssysteem. U woont in een privé-appartement in gebouw Laarakker of in een privé-appartement op een van de lagere etages van gebouw Laarzicht van Het Laar.

Verzorging en begeleiding staan dan tot uw beschikking. Ook de maaltijden, activiteiten en hulp in de huishouding behoren standaard tot de dienstverlening. Wonen met zorg in Het Laar betekent dat u ondersteund wordt in het leven dat u wilt blijven leven. Bij Het Laar voert u de eigen regie. U krijgt de zorg die afgestemd is op wat u nodig heeft. U woont in een ruim appartement in Het Laar, voorzien van een alarmeringssysteem en u bent verzekerd van hulp in de directe nabijheid bij noodgevallen.

Hoe waardeert u de zorg?
Steeds vaker oriënteren mensen zich online om te kiezen welke zorg bij hen past. Reviews die online te vinden zijn, worden daardoor steeds belangrijker. Zorginstellingen kunnen beoordeeld worden op de site van ZorgkaartNederland.  U kunt daar alle waarderingen over Het laar lezen, maar u kunt ook zelf uw waardering achterlaten. Graag willen we het waarderen van Het Laar op ZorgkaartNederland bevorderen. Het helpt u om een betere keuze te maken. Tevens helpt het ons om onze zorg- en dienstverlening te verbeteren.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHet Laar is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering