Over Het Laar

Het Laar is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Het Laar helpt ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Het Laar bruist; er is veel te doen en te beleven. Natuurlijk mogen onze bewoners rekenen op de beste service, verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar bij Het Laar zetten we graag een stap extra.

Het Laar heeft oog voor de zaken die het leven echt verrijken. Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het.

Ouderen binnen en buiten Het Laar maken gebruik van de diensten en activiteiten van Het Laar. Eten en drinken, ontmoeten, ontspannen en ontplooien liggen voor ieder binnen handbereik. Indien gewenst ontvangen de ouderen ondersteuning van Het Laar, gericht op het zo lang mogelijk aangenaam en verantwoord thuis wonen. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar; van een lichte steun in de rug tot en met intensieve zorg en behandeling in Het Laar.