Over Het Laar

Het Laar is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Het Laar helpt ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Hiertoe staat een breed pakket aan producten, diensten en faciliteiten waarvan ouderen naar eigen voorkeur en behoefte gebruik kunnen maken ter beschikking. Zodat ze zich altijd thuis voelen, waar ze ook wonen.

In Het Laar wonen en leven gelijkgestemde ouderen zelfstandig en harmonieus samen. U vindt er wooncomfort en privacy, maar ook de gezelligheid van het elkaar ontmoeten in een gastvrije omgeving. Het Laar bruist; er is veel te doen en te beleven. Er is volop gelegenheid om te bewegen, te ontspannen en te genieten. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar; van een lichte steun in de rug tot en met intensieve zorg en behandeling.

Ook ouderen die in de wijk wonen maken gebruik van de diensten en activiteiten van Het Laar. Eten en drinken, ontmoeten, vermaken en ontplooien liggen voor ieder binnen handbereik. Indien gewenst ontvangen de ouderen ondersteuning van Het Laar, gericht op het zo lang mogelijk aangenaam en verantwoord thuis wonen.

In 2016 nam Het Laar de 32 verzorgingshuisplaatsen van De Duynsberg aan de Indigolaan 100 in Tilburg over. Inmiddels zijn de verzorgingshuisbewoners van de Duynsberg verhuisd naar Het Laar.