Extra services

In Het Laar vindt u veel extra services voor een aangenaam leven. Een aantal services zijn voor onze bewoners die een zorgappartement bewonen inbegrepen. Ook als huurder kunt u kiezen voor extra services tegen betaling om uw leven nog aangenamer te maken.

Schoonmaak van uw appartement bijvoorbeeld door de medewerkers van Nuevo of diverse ontbijt-, lunch- en maaltijdmogelijkheden, zowel in uw appartement als in Chapeau! Indien u niet wilt wassen in uw appartement, kunt u gebruik maken van de wassalon, of uw was uitbesteden aan wasserij CleanLease. U kunt de dagelijkse boodschappen zoals vers brood doen in de Winkel van Prins Heerlijk binnen Het Laar, of u laat ze bezorgen in uw appartement. Chapeau! kan uw feesten, verjaardagen of condoleances cateren.

Uiteraard biedt Het Laar begeleiding in persoonlijke verzorging en verpleging (thuiszorg/wijkverpleging).

Verder zijn er casemanagers Dementie in Het Laar waar u met uw vragen over dementie wordt geholpen. Meer informatie over Casemanagement Dementie kunt u ook vinden bij de website van het Zorgnetwerk Midden Brabant.

Tevens zijn er verschillende specialisten zoals een fysiotherapeut aan Het Laar verbonden. Als extra service biedt Het Laar vervoer via de Laarbus. Deze bus, gereden door vrijwilligers, biedt op gezette tijden tegen geringe betaling vervoer van Het Laar naar het stadscentrum, de markt, naar bezoeken van vrienden en familie en gezondheidsinstellingen van Tilburg. U reserveert de bus bij de receptie van Het Laar.

Het Laar is een levendige mini-maatschappij op zich. Ook externe aanbieders van diensten en producten zijn in Het Laar voor u beschikbaar. Be Stylish Beauty van schoonheidsspecialiste Jolanda van Bavel kan elke maandag en woensdag geboekt worden in Het Laar.  Wekelijks kunt u het spreekuur op vrijdagmiddag van audicien Beter Horen bezoeken, kunt u boeken lenen van Bibliotheek Midden-Brabant en bezoekt Diagnovum Het Laar, zodat u bloed kunt laten prikken. Dagelijks is de winkel van Prins Heerlijk voor u geopend en tijdens weekdagen kunt u de kapsalon bezoeken. Heeft u een pedicure? Ook die mag de diensten komen verlenen in Het Laar. Iedere maand is er tevens nog de Laarmarkt en meerdere keren per jaar geven modehuizen modeshows en kunt u kleding en schoenen kopen. Neemt u contact op met de receptie van Het laar om openingstijden en telefoonnummers van deze services te verkrijgen.

Ook kunt u gebruikmaken van de adviezen van de ouderenadviseur van ContourdeTwern. Tijdens de verkiezingen wordt er nabij Het Laar een stembureau opgebouwd waar bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mensen uit de omringende wijk kunnen gaan stemmen.