Wilt u contact met Het Laar.

Onze receptie is alle dagen van de week geopend en bereikbaar van 07.00 tot 21.00 uur.  In de wintertijd gaat de voordeur wat eerder dicht, bewoners kunnen altijd met een sleutel naar binnen.

Laarstede heeft een eigen ingang die van 09.00 tot 20.00 uur geopend is.

Na sluitingstijd van de ingangen van Het Laar kunnen bewoners met een sleutel naar binnen. Bezoekers drukken op de bel, waarna een medewerker de bezoeker binnenlaat. Wij helpen u graag.

Het Laar
Generaal Winkelmanstraat 175
5025 XG Tilburg

Laarstede
Generaal Winkelmanstraat 800
5075 XS Tilburg

Telefoon Het Laar
T 013 465 77 00
info@hetlaar.nl

Vragen over wonen, zorg en dienstverlening?

Neem dan contact op met het Servicebureau. Het Servicebureau is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur. Zij staan u graag te woord.

  Het Laar

  Inschrijven

  Heeft u interesse om in Het Laar te wonen? U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

  Bereikbaarheid

  Het Laar is uitstekend met de fiets en het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Tilburg Centraal neemt u buslijn 8 richting Het Laar. U stapt uit bij bushalte Zorgcentrum Het Laar.

  In de wijk rondom Het Laar geldt vanaf 1 december 2023 betaald parkeren. Wanneer u op bezoek komt, verzoeken we u vriendelijk in de wijk te parkeren. De aanrijdroute voor een parkeerplaats nabij Het Laar loopt via Ringbaan West of de Oude Goirleseweg/Laarstraat.

  Het Laar heeft aan de achterzijde een parkeerterrein gereserveerd voor bewoners, vaste medewerkers en vrijwilligers. Er bevindt zich ook een laad- en losstrook voor leveranciers en het in- en uitstappen voor bezoekers. Per auto is het parkeerterrein en de laad- en losstrook te bereiken via Ringbaan Zuid.

  Vul de routeplanner hiernaast in voor de juiste route naar Het Laar