Contact

Het Laar
Generaal Winkelmanstraat 175
5025 XG Tilburg
Postbus 6044, 5002 AA
(013) 465 77 00
info@hetlaar.nl

Servicebureau Het Laar:

Heeft u vragen over de ondersteuning die Het Laar u kan bieden op het gebied van wonen, zorg en dienstverlening neem dan contact op met onze medewerkers van het Servicebureau. Zij staan u graag te woord. Ook met vragen over de Duynsberg kunt u bij het Servicebureau terecht. Per 1 juli 2016 heeft Het Laar de 32 verzorgingshuisplaatsen van De Duynsberg aan de Indigolaan 100 in Tilburg overgenomen. De verzorgingshuisbewoners van de Duynsberg zijn inmiddels verhuisd naar Het Laar.

Openingstijden Servicebureau:

Bij het Servicebureau van Het Laar kunt u terecht met uw vragen over wonen, welzijn, zorg en alle services in Het Laar. Het Servicebureau heeft iedere werkdag spreekuur van 10:00 uur tot 11.00. U kunt dan binnenlopen met uw vragen. Het is ook mogelijk een persoonlijke afspraak te maken. Tijdens kantooruren kunt u telefonisch contact maken met het Servicebureau. U kunt ook uw vragen mailen naar servicebureau@hetlaar.nl. Het bureau is gelegen op de begane grond van gebouw Laarzicht (Gerritse Hal). De telefoonnummers zijn: 013-465 77 59 en 013-465 77 60. In uw appartement kunt u het Servicebureau bereiken via toestelnummer 759 en 760.

U vindt het Servicebureau in Het Laar. De receptionistes vertellen u waar het Servicebureau zich bevindt.

Contactformulier:

Ook is het mogelijk om online het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers van het Servicebureau nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vul uw gegevens in en stel uw vraag.

Hebt u vragen over thuiszorg, zorg en verpleging of over leren en werken bij Het Laar, dan kunt u hier dit algemene contactformulier Het Laar invullen.

Aanhef
De heerMevrouw

Achternaam (*):

Voorletters (*):

Woonplaats:

Telefoonnummer (*):

Uw e-mail (*):

Stel hier uw vraag:

Hebt u vragen over wonen in een huurappartement van Het Laar, dan kunt u hier dit interesseformulier huurappartementen Het Laar invullen.

Contactgegevens geïnteresseerde huurder:

(*) = verplicht in te vullen velden

Aanhef (*):
De heerMevrouw

Achternaam (*):

Voorletters:

Adres + huisnummer (*):

Postcode (*):

Woonplaats (*):

Telefoonnummer (*):

Uw e-mail (*):

Ik wens (*):
Meer informatie te ontvangen over ‘Huren met een woonarrangement”Een inschrijfformulier te ontvangen voor ‘Huren met een woonarrangement’Anders te weten: