Intensieve zorg

In het hart van Het Laar

Als u vanwege medische problemen of dementie 24 uur per dag bescherming, verzorging, verpleging en behandeling nodig heeft, dan biedt Het Laar u dit. Zelfs wanneer u intensieve zorg ontvangt, staat bij Het Laar uw zelfstandigheid voorop. Zoveel als mogelijk het leven leiden zoals u dat altijd al gedaan hebt. U woont in een privéappartement met eigen sanitair in gebouw Laarhoven van Het Laar.

Een divers team van medewerkers stimuleert dagelijks uw eigen regie en zeggenschap. Vrijwilligers bieden ondersteuning in de huiskamers. Daarnaast werken in Het Laar ook miMakkers. Dit zijn medewerkers die op een warme, intuïtieve wijze contact maken en de bewoners van Laarhoven prikkelen om actief te blijven. Ook werkt er een muziektherapeut die door muziek een dieper contact maakt en de bewoners stimuleert. Een psychomotorisch therapeut stimuleert de bewoners door te bewegen.

In het bieden van verantwoorde zorg worden bewoners van Laarhoven ondersteund door een team bestaande uit de specialist ouderengeneeskunde, de psycholoog, de fysiotherapeut, de verpleegkundig specialist, de praktijkverpleegkundige, de ergotherapeut, de diëtist, de logopedist en de geestelijk verzorger. Ook onze verzorgenden zijn speciaal opgeleid, onder meer in de begeleiding van ouderen met dementie en/of ernstige lichamelijke beperkingen.

Hoe waardeert u de zorg?
Steeds vaker oriënteren mensen zich online om te kiezen welke zorg bij hen past. Reviews die online te vinden zijn, worden daardoor steeds belangrijker. Zorginstellingen kunnen beoordeeld worden op de site van ZorgkaartNederland.  U kunt daar alle waarderingen over Het laar lezen, maar u kunt ook zelf uw waardering achterlaten. Graag willen we het waarderen van Het Laar op ZorgkaartNederland bevorderen. Het helpt u om een betere keuze te maken. Tevens helpt het ons om onze zorg- en dienstverlening te verbeteren.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlHet Laar is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering