Veilig Wonen

In Het Laar woont u beschermd en toch in volledige privacy. Diverse maatregelen zijn getroffen om u een veilige woon- en leefomgeving te bieden. In Het Laar zijn de deuren en de receptie 7 dagen per week van 07.00 uur tot 21.00 uur ‘s avonds geopend. De receptie is het aanspreekpunt gedurende de dag, de avonden en de weekenden.

Na sluitingstijd zijn dienstdoende verzorgenden bereikbaar om de deuren te openen. Bewoners kunnen altijd met de eigen sleutel naar binnen. In en rondom Het Laar is er sprake van cameratoezicht. In ieder appartement en binnen de algemene ruimtes van Het Laar is een brandmeldsysteem actief.

Wanneer u in de huur- en zorgappartementen van Het Laar woont, heeft u de zekerheid van ondersteuning bij calamiteiten. Alle appartementen zijn aangesloten op het alarmeringssysteem. Als er iets gebeurt, staat u er niet alleen voor. Via het alarmeringssysteem kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag in geval van nood een beroep doen op onze medewerkers. Indien nodig kunt u persoonlijke alarmering dragen in de vorm van een hals- of polsalarm.

In Het Laar zijn altijd goed getrainde bedrijfshulpverleners aanwezig. Er zijn geen contante geldstromen in Het Laar; alle betalingen verlopen met pincode of LaarPas. De Laarpas biedt de mogelijkheid om via de chipknip van Het Laar te betalen. De pas draagt bij aan uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers en vrijwilligers.

In Het Laar woont u in volledige privacy en toch altijd beschermd.