Welkom bij Het Laar.

Kom erachter of Het Laar jouw volgende werkplek is.

Heb je interesse in Het Laar? Voer een gesprek met onze collega’s van Mens & Ontwikkeling om erachter te komen of Het Laar bij jou past. Of loop een dag mee met een van onze collega’s.

Vragen over Werken bij Het Laar?

Wil je meer weten? Voor extra informatie kun je met onderstaand formulier je vraag stellen. Je kunt ook direct een afspraak maken met de collega’s van Mens & Ontwikkeling. Vraag dan naar Yvonne de Rooij, Sophie Hulstijn of Jacqueline Broeders, ze staan je graag te woord. Ze zijn van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar via 013-4657700.

    Werken bij Het Laar

    Benieuwd naar de unieke ervaring van werken bij Het Laar? Bekijk onze vacatures en ontdek een wereld vol energie en betekenis. Samen maken we elke dag een avontuur om te koesteren!

    Bereikbaarheid

    Het Laar is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Tilburg Centraal neemt u buslijn 8 richting Het Laar. U stapt uit bij bushalte Zorgcentrum Het Laar.

    Het Laar is uitstekend te bereiken per auto of fiets. De doorgang bij de Karel Doormanlaan is sinds maart 2021 afgesloten. Per auto is Het Laar uitstekend te bereiken via Ringbaan Zuid. Vul de routeplanner hiernaast in voor de juiste route. We verzoeken u vriendelijk op het parkeerterrein van Het Laar te parkeren en niet in de wijk.