Jezelf ontwikkelen bij Het Laar

Als manager zorgteams laat jij medewerkers groeien

Bij Het Laar ontwikkel je jezelf in de zorg. Als manager zorgteams ben je van betekenis voor je teamleden. Je inspireert ze om het beste in zichzelf naar boven te halen. Je benadrukt hun kwaliteiten en motiveert ze aan de slag te gaan met valkuilen, door zelf het goede voorbeeld te geven, gesprekken te stimuleren en praktisch te werken aan het opleidingsbeleid. Lees hoe je als manager zorgteams bij Het Laar medewerkers laat groeien.


 

Groeien op de werkvloer

Ontwikkeling is voor jou dagelijkse kost. Op de werkvloer spreek je met collega’s over zaken waar zij tegen aanlopen; op hun werk, in de samenwerking of op individueel vlak. Jij coacht je teamleden in hun groei en motiveert ze om buiten hun comfortzone te stappen. Dat doe je vaak in gesprek: soms spontaan tussen werktaken in, soms tijdens een gepland evaluatiegesprek.

Kirsten Bruntink is naast manager zorgteams óók trainee bij Het Laar. Ze leert en werkt tegelijkertijd, maar voelt zich geen ‘leerling’: “Je krijgt bij Het Laar de ruimte om te leren en te groeien. Iedereen mag vragen stellen en krijgt extra uitleg. We zijn allemaal gelijkwaardig en iedereen is even waardevol op de werkvloer.”

Een aangename werkplek

Bij Het Laar maken we een aangename werkplek mogelijk. Met ons motto ‘dromen, durven, groeien’ moedigen we onze collega’s aan om te blijven leren. Als manager zorgteams draag jij bij aan een prettige leeromgeving. Sleutelwoorden daarbij zijn ‘vertrouwen’ en ‘veiligheid’. Mede dankzij jou durven collega’s met elkaar het gesprek aan te gaan en worden werkconflicten opgelost. Je motiveert je team om te blijven communiceren en elkaar te helpen groeien

Bouwen aan de toekomst

De zorg verandert continu, dat weet jij als geen ander. Het maakt je nieuwsgierig naar de toekomst, want in alle veranderingen zie jij juist kansen en uitdagingen. Je overziet wat er moet gebeuren om bij te blijven en onderneemt passende actie om mee te bewegen. Zo werk je mee aan het opleidingsbeleid, zodat onze zorgteams up-to-date blijven qua kennis en vaardigheden. Jij schakelt gemakkelijk tussen organisatiedoelen en concrete actie, en vertaalt onze visie naar dagelijkse taken op de werkvloer. Zo bouwen we samen aan de toekomst.

Laat als manager zorgteams bij Het Laar medewerkers groeien.

Bekijk de vacatures