Unieke werkplek

Wie bij Het Laar binnenloopt, ervaart snel dat er maar een organisatie is zoals Het Laar: een unieke werkplek in Tilburg. Kom nu kennismaken met Het Laar!

Natuurlijk mogen onze bewoners rekenen op de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken.

Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het. Of je nu verzorgende, verplegende of wijkverpleegkundige bent, jij maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen.

Bij Het Laar maak je deel uit van een zelforganiserend team. Samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers geef je een mooie invulling aan het dagelijks leven van onze bewoners. Omdat jij ze goed kent, weet je waar je ze een plezier mee kunt doen. Daarom krijg je alle ruimte om eigen ideeën uit te voeren. Befaamd zijn de microbudgetten van Het Laar. Deze budgetten staan ter beschikking van de teams om bij te dragen aan een aangename dag voor onze bewoners. Ondertussen krijg je ook ruimte om je eigen talenten te ontwikkelen. Dankzij scholing en training blijf je groeien in je werk.

Medewerkers van Het Laar vertellen je graag hoe het is om in Het Laar te werken. Kijk hiervoor naar ons Youtube-kanaal Ervaar Het Laar, daar vloggen Kirsten, Ivo en meer collega’s over hun werk.