Zorgteams van Het Laar

Wat wordt jouw werkplek?

Iedere vorm van zorg en elke locatie van Het Laar vragen om andere professionals. Dat betekent dat er veel mogelijkheden zijn voor jou als manager zorgteams. Jij kiest welke locatie het best bij jou past. Werk op een plek waar je jouw talenten optimaal kunt inzetten en ontwikkel je persoonlijk en professioneel, op een plek waar jij je thuis voelt en samen met collega’s een aangename dag verzorgt voor onze bewoners. Ontdek de locaties van Het Laar.

Laarhoven

Onze grootste locatie met maar liefst drie teams die samen intensieve dementiezorg verlenen. De sleutelwoorden zijn ‘toezicht’ en ‘nabijheid’, en vrijheid staat voorop. Bewoners hebben een privéappartement en doen mee aan leuke activiteiten in de gezamenlijke huiskamers en keukens. Onze collega’s van zorgteam Laarhoven werken met passie, aandacht en passende oplettendheid.

Laarzicht

Deze locatie van Het Laar draait om thuiszorg. Onze collega’s van zorgteam Laarzicht komen bij de mensen thuis, bieden de hulp die nodig is en zijn altijd in voor een gezellig praatje. Kortere en praktische bezoeken mét persoonlijke aandacht.

Waar je ook werkt, bij Het Laar doen we het samen

Alle medewerkers van Het Laar zijn onderdeel van een geheel dat staat als een huis. Als medewerkers zijn we trots op wat we samen waarmaken. We hebben dezelfde ambities: een aangename dag verzorgen voor onze bewoners, nét dat stapje extra zetten en elkaar vooruithelpen.

Laarakker

Deze locatie bestaat uit deel A en deel B. Op Laarakker A wonen mensen met behoefte aan intensieve somatische zorg. Vierentwintig uur per dag verzorgen wij hen met veel aandacht en nabijheid. De leden van het zorgteam weten hoe ze zich kunnen aanpassen aan de bewoner die ze voor zich hebben. Ze werken intensief samen met veel deskundigen, zoals arts, fysiotherapeut en geriater.

Zorgteam Laarakker B biedt een mix van thuiszorg en intramurale zorg. De bewoners hebben een privéappartement met eigen voordeur en voorzieningen. Onze teamleden zijn dus bij hen te gast, want zelfstandig wonen staat ook binnen onze muren voorop. We bieden zorg op maat, afgestemd op de behoeften van de bewoners.

Laarstede

De nieuwste locatie van Het Laar. Onze collega’s van Laarstede geven mensen met dementie een aangename dag met 24-uursondersteuning. We kennen de bewoners door en door, en maken hun aangename dag mogelijk.

Nieuwsgierig naar werken bij Het Laar?

  -> Bekijk de vacatures