Groeien in de zorg

Welk pad je ook kiest, Het Laar stimuleert je om te groeien in je werk én als persoon. Of je nu je kennis wilt bijspijkeren, jezelf wilt specialiseren, juist graag doorgroeit naar een andere functie of nog zoekende bent welk pad je wilt volgen. We vinden altijd een weg die bij jou past.

Een werkplek vol kansen en groeimogelijkheden

Aandacht voor de medewerkers

Groeien is belangrijk. Zo krijgen onze bewoners altijd de beste ondersteuning en blijft het werk voor onze collega’s meer dan aangenaam. Melanie Tax is wijkverpleegkundige en vertelt hierover.

Er is veel aandacht voor ons als medewerkers. Wil je doorgroeien en volg je een opleiding? Dan krijg je het volste vertrouwen en word je geholpen om de opleiding goed af te ronden.

Eén voor allen, allen voor één

Doorgroeien in de zorg met:

  • mbo- en hbo-opleidingen;
  • online scholingen;
  • verdiepende cursussen, inclusief oefenmateriaal;
  • inwerkprogramma op maat.

Nieuw in de zorg? Dan vormt Het Laar een leerschool en vangnet tegelijk. Op papier koppelen we leerlingen aan een begeleider, maar we staan met z’n allen voor je klaar en alles is bespreekbaar. Onzeker in een bepaald vakgebied? Dan is er altijd een ervaren collega die je de kneepjes van het vak laat zien. Tel daar een aanvullende cursus bij op, en ook leerlingen helpen straks vol zelfvertrouwen onze bewoners.

Onze managers kijken samen met jou wat het beste bij je past.

– Melanie Tax, wijkverpleegkundige

Een goede opstart

Een nieuwe baan is een groot avontuur: met een landkaart in de hand verken je de omgeving, ontdek je de bewandelbare routes en maak je kennis met de bewoners. We geven nieuwe collega’s dan ook graag de tijd om te landen. Binnen je team leer je tijdens het inwerkprogramma de ouderen kennen, werk je aan een aangename dag en verdiep je je in de ziektebeelden en het woonzorgplan. En wil je van een bepaald onderwerp meer weten? Collega’s zijn altijd bereid je te helpen. Ook kun je een online scholing of verdiepende cursus volgen. 

Benieuwd hoe een dag van een zorgmedewerker eruitziet bij Het Laar?

Kijk dan hier.

Leerplein van Het Laar

Ruimte voor ontwikkeling is er altijd, of je nu pas drie maanden of al vijf jaar bij Het Laar werkt. Daarom bieden we een leerplein boordevol modules, cursussen en trainingen, waarvoor je je op elk moment kunt inschrijven. Denk aan modules over injecteren, katheteriseren, adl (algemene dagelijkse levensverrichtingen) en hulpmiddelen gebruik.

Ben jij klaar om te groeien bij Het Laar? Ontdek of het profiel van een Laar-medewerker bij je past.

Het Laar medewerkers profiel