Zorgappartementen

Laarakker
Het Laar biedt 65 appartementen voor verzorgingshuiszorg in Laarakker. Cliënten die gebruik maken van verzorgingshuiszorg wonen zelfstandig. Het betreft tweekamerappartementen, met een eigen afsluitbare voordeur, een hal, keuken/keukenblok, badkamer, een eigen brievenbus en telefoonaansluiting. De appartementen in Laarakker hebben een oppervlakte van 57 m2 of 61 m2. De bewoners van Laarakker beschikken ook over een stijlvolle ontmoetingsruimte met terras. Een indicatie van de plattegrond van een appartement in Laarakker zie je hier. De juiste maatvoering en de plattegrond van de appartementen is op te vragen bij het Servicebureau.

Laarhoven
Er zijn 80 appartementen in Laarhoven ten behoeve van verzorgingshuiszorg en intensieve zorg, met name voor ouderen met dementie. Alle cliënten hebben een eigen appartement met eigen sanitair; oppervlakte van de appartementen is 38 m2 of 41,5 m2. Daarnaast heeft Laarhoven gezamenlijke huiskamers en keukens om samen te eten en activiteiten te ondernemen. Laarhoven heeft een eigen tuin, het Hof van Laar en een speciaal ingerichte jaren ‘50 huiskamer en keuken, waar bewoners geheel in stijl herinneringen aan vroeger ophalen.

Voor een goede indruk van het wonen in Laarhoven, de tuinen, de woonkamers en een appartement kun je hier een virtuele tour zien.

Terug naar overzicht