Chapeau! restaurant Het Laar

Het Laar heeft een eigen keuken. Iedere dag wordt daar dagvers en volgens de seizoenen gekookt. Onze koks en onze horecamedewerkers proberen het u elke dag naar uw zin te maken.

In Chapeau! serveren we dagelijks smakelijke keuzemenu’s, in eigen keuken bereid met gezonde en verse producten. Iedereen is welkom aan tafel in het restaurant (ook bezoekers). Ook als u in uw eigen woning in de wijk woont, of in één van onze huurappartementen, dan kunt u ‘uit eten’ in Chapeau! Onze prijsstelling is bescheiden. Bent u cliënt in een zorgappartement (WLZ), dan zijn de maaltijden via het restaurant onderdeel van uw zorgpakket. Eventuele extra’s betaalt u zelf zoals bijvoorbeeld een snack tussen de maaltijden door.

U bepaalt zelf waar u wilt eten. Desgewenst brengen medewerkers het door u bestelde menu naar uw appartement. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw dieetwensen (vetarm, natriumbeperkt, vegetarisch, glutenvrij e.a.).

Woont u in de wijk, dan kunt u voor 10.30 uur bellen met 013 465 77 00 om een tafel voor u in het restaurant te reserveren. Wilt u vaker komen eten, dan maakt u daarover een afspraak, zodat u niet telkens hoeft te bellen om een tafel te reserveren.

Openingstijden van het restaurant: Er wordt dagelijks gekookt van 12.00 tot 13.45 uur en van 17.00 tot 18.30 uur. Buiten deze tijden kunt u gerechten van de kleine kaart bestellen.

Terug naar overzicht