Dagbeleving / Dagbesteding

Een dag vol aangename bezigheden

Dagelijks ontmoeten ouderen uit heel Tilburg elkaar in Het Laar. Ze trekken er dan vervolgens op uit om een natuurwandeling te maken, gaan sporten of gaan naar het atelier om creatief bezig te zijn . Bij het Laar beleven ze samen een aangename dag. Dagbeleving (dagbesteding) in Het Laar, is dat misschien ook iets voor u?

Zelfstandig wonende ouderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of behoefte hebben aan meer sociale contacten zijn welkom in Het Laar voor een zinvolle dag. Dagbeleving van Het Laar is speciaal voor deze ouderen. Ze bezoeken De Laarsuite, zo heet onze dagbeleving, een of meerdere dagen per week. Door deze ondersteuning kunnen de ouderen vaak veel langer zelfstandig thuis wonen. Het bezoek aan de Laarsuite biedt tegelijkertijd de mantelzorger (die thuis blijft) een stukje verlichting. Ook vanuit Het Laar zijn er bewoners die naar de Laarsuite komen, omdat het aanbod bij hen past. Samen beleeft u dan een aangename dag.

Dagbeleving in Het Laar wordt heel flexibel ingevuld. Onze bezoekers worden gestimuleerd om dingen te doen die ze leuk vinden. Het Laar zoekt daar dan samen met u een passend programma bij. De programma’s hebben een steeds wisselende inhoud.

Het Laar biedt diverse activiteiten binnen de volgende programma´s:

  • Creativiteit en Cultuur
  • Sfeer en Ontspanning
  • Natuur en Buitenleven
  • Sport en Bewegen

 

Wilt u de Laarsuite bezoeken, of heeft u vragen over de financiering ervan? Bij deelname via de WMO verloopt uw aanvraag via het WMO-loket bij de gemeente Tilburg. Het Servicebureau kan u helpen met uw aanvraag en uw andere vragen omtrent de Laarsuite.

Terug naar overzicht