Dagactiviteiten

U woont zelfstandig in uw woning. Wellicht hebt u, of uw partner overdag behoefte aan begeleiding. Het Laar biedt dagactiviteiten, speciaal voor ouderen die thuis wonen, maar moeite hebben om zelfstandig de dag zinvol in te vullen. Denk aan samen koffie drinken, praten, eten, spelletjes doen, muziek maken, kaarten of tv kijken. Via kleine oefeningen stimuleren de begeleiders de ouderen bij het op peil houden van de zelfredzaamheid. Waar nodig, is deskundige begeleiding beschikbaar, bijvoorbeeld bij het innemen van medicijnen of bij persoonlijke verzorging.

Dankzij de dagactiviteit kunt u en/of uw partner langer zelfstandig thuis blijven wonen. De dagactiviteit is beschikbaar voor huurders van Het Laar en voor mensen die zelfstandig in de wijk wonen. Hebt u een verblijfsindicatie voor een zorgappartement in Het Laar, maar kunt u nog niet in Het Laar terecht, ook dan kunt u gebruik maken van de dagactiviteit.

Wilt u gebruik maken van de dagactiviteit, of heeft u vragen over de financiering ervan. Het Servicebureau kan u helpen met uw vragen.

Terug naar overzicht