Huurappartementen

U huurt een aantrekkelijk appartement van Het Laar, inclusief een aantal handige voorzieningen. Voorzieningen waardoor u veilig en verantwoord uw leven kunt voortzetten in een comfortabele en beschermde omgeving. De huurappartementen in Laarzicht zijn op inschrijving beschikbaar. Alle appartementen zijn in 2016/2017 stijlvol gemoderniseerd en met de nieuwste keukenapparatuur, sanitair en hoogste veiligheidseisen uitgevoerd. Er is grote vraag naar de studio’s, twee- en driekamerappartementen.

De studio’s liggen op de dertiende etage en hebben een prachtig uitzicht. Bewoners kunnen gebruik maken van een gezamenlijk dakterras met panoramisch uitzicht over de stad Tilburg en omgeving. Iedere studio heeft een verschillende maatvoering en beschikt over een volledig uitgeruste keuken, badkamer en een zit/slaapkamer.

De tweekamerappartementen hebben een oppervlakte van 71 m2. Hier kunt u een virtuele tour maken door een tweekamerappartement.

De driekamerappartementen hebben een oppervlakte van 86 m2. Het verschil met het tweekamerappartement is een extra slaapkamer en extra bergruimte. Keuken, woonkamer, balkon, badkamer en de slaapkamer aangrenzend aan de woonkamer zijn hetzelfde, waardoor de beelden van de virtuele tour ook in deze appartementen te vinden zijn.

Alle appartementen hebben een eigen afsluitbare voordeur, een hal, keuken met keukenblok, vaatwasmachineaansluiting, koelvriescombinatie, oven/magnetroncombinatie, inductiekookplaat, badkamer en een eigen telefoon- en internetaansluiting. De twee- en driekamerappartementen hebben een balkon, een tweede toilet en een berging met wasmachineaansluiting. U leest in de folder Huren met een Woonarrangement meer over de appartementen in Het Laar, op de webpagina https://www.hetlaar.nl/meer-informatie/

Heeft u vragen over wonen bij Het Laar, of wilt u zich inschrijven voor een huurwoning bij Het Laar? Vraag naar een inschrijfformulier bij het Servicebureau op telefoon (013) 465 77 00, of vul het contactformulier op deze site in en verzend het.

Terug naar overzicht