Bruisende werkplek

Past een baan in de zorg bij jou? Bekijk dan onderstaande checklist. Drie van de zes afgevinkt? Dan maken we graag kennis!

<Vul de checklist in>

Aangenaam werken bij het Laar

Collega's met een hart voor de ouderenzorg

Een lach op het gezicht van een bewoner: dáárvoor doe je het als medewerker bij Het Laar. Je haalt voldoening uit de band die je hebt met de ouderen. Je ondersteunt ze, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze gewend zijn. De meeste bewoners van Het Laar maken dolgraag een praatje en zitten vol levenskracht. Jij bent onderdeel van hun sociale kring, biedt een luisterend oor en onderneemt zo nodig actie. 

Als medewerker van Het Laar sta je sterk in je schoenen. Je geeft aan wat je nodig hebt en wat je verwacht van collega’s én bewoners. De ene keer doe je dat serieus, de andere keer met een geintje; humor houdt het werk tenslotte luchtig.

Als bewoners na mijn komst met goede zin gedag zeggen, ga ik aan het eind van mijn dienst fluitend naar huis.” – Stijn Schalken, verzorgende IG

Loop een dag mee met Stijn

Een bruisende werkplek

Het Laar staat bekend als een bruisende plek. Dat heeft een positieve invloed op de bewoners en op ons werk. We organiseren allerlei activiteiten: van livemuziek en heerlijk eten in ons restaurant tot samen bewegen en workshops. Op de dertiende etage zijn bewoners elke dag creatief bezig en is er volop gezelligheid. Zo bouwen ze samen een band op en gaan we eenzaamheid tegen in Het Laar.

Benieuwd naar welke collega’s we zoeken?

Bekijk de vacatures

Medewerkers van Het Laar zijn...

Professioneel én gezellig

  • nieuwsgierig
  • sociaal sterk
  • een kei in luisteren
  • dol op gezelligheid
  • geduldig
  • gezegend met een goed stel voelsprieten

Vakkundigheid, maar ook gezelligheid voeren bij Het Laar de boventoon. Alle collega’s kennen elkaar en zijn betrokken. Zit je niet lekker in je vel, privé of op het werk? Dan kun je rekenen op je collega’s. En ook in crisissituaties bouwen we op elkaar. We bundelen onze krachten en vormen samen een vangnet. Dat doen we op een professionele manier, met humor en vol plezier. Zo krijgen alle bewoners van ons de aandacht die ze verdienen.

Een stap vooruit

Wat ons betreft ben je nooit uitgeleerd. Daarom bieden we allerlei opleidingen en cursussen aan. Of je nu wilt groeien naar een volgend niveau, je wilt specialiseren of jezelf wilt bijscholen: het is allemaal mogelijk. Onze managers denken graag mee. Op het leerplein kun je je inschrijven voor allerlei scholing en oefenmateriaal; van begeleiding bij adl tot injecteren, en van hulpmiddelen gebruik tot katheteriseren. Talloze mogelijkheden.

Waar kom je terecht?

Het Laar is een bruisende woon-zorgorganisatie. Alle vormen van ondersteuning zijn er beschikbaar: van een lichte steun in de rug tot intensieve verpleging en behandeling, en ook thuiszorg is een optie. We helpen ouderen zó te leven zoals ze dat zelf willen. Het Laar maakt het mogelijk.

Kom werken met onze gezellige collega’s en bewoners.

Bekijk onze vacatures