Werken bij Het Laar in Tilburg

Belevingsmarkt

Aangenaam werken bij Het Laar: hoe zit dat precies? Op donderdag 21 september openen we van 15.00 tot 19.00 uur onze deuren voor mensen met een hart voor de ouderenzorg. We organiseren een markt met workshops en kraampjes waar je in gesprek kunt gaan met de medewerkers van Het Laar. Of je nu als vrijwilliger, zorgmedewerker of leerling aan de slag wilt; wij staan voor je klaar.

Tip: neem je cv mee. Wie weet komt dat direct van pas.

Workshops en activiteiten

Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je of werken bij Het Laar bij je past. Je kunt deelnemen aan een workshop bloemschikken met bewoners en kennismaken met de nieuwste technologieën in de zorg; denk aan de VR-bril en een CRDL, een instrument voor mensen met dementie. Een rondleiding door onze Laartuin mag niet ontbreken en als kers op de taart ontvang je een goodiebag.

Onmisbare vrijwilligers

Onze vrijwilligers maken extra activiteiten voor de bewoners mogelijk. Denk aan het bezoeken van workshops, een wandeling door het park of een optreden in ons restaurant. Als vrijwilliger draag je bij aan een bruisend thuis voor ouderen.

Kom langs

Zet 21 september in je agenda

Loop gezellig binnen en proef de sfeer op donderdag 21 september tussen 15.00 en 19.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Interesse als vrijwilliger? Je kunt op deze dag ook meedoen aan de vrijwilligerssafari die langs Het Laar reist.

Je bent welkom op Generaal Winkelmanstraat 175 in Tilburg. Er is voldoende ruimte in de fietsenstalling voor de deur. Liever met de auto? Het parkeerterrein ligt naast Het Laar. En ook onze Laar-bus rijdt rond: bel naar 013 465 7700 om een rit te reserveren.

Tot dan!