Werken bij Het Laar in Tilburg

Belevingsmarkt

Aangenaam werken bij Het Laar: hoe zit dat precies? Op donderdag 21 september openen we van 15.00 tot 19.00 uur onze deuren voor mensen met een hart voor de ouderenzorg. We organiseren een markt met workshops en kraampjes waar je in gesprek kunt gaan met de medewerkers van Het Laar. Of je nu als vrijwilliger, zorgmedewerker of leerling aan de slag wilt; wij staan voor je klaar.

Tip: neem je cv mee. Wie weet komt dat direct van pas.

Workshops en activiteiten

Heb je de Belevingsmarkt gemist? Onder het genot van een hapje en een drankje kon je zien of werken bij Het Laar bij je past. Er was een workshop bloemschikken met bewoners en je kon kennismaken met de nieuwste technologieën in de zorg; denk aan de VR-bril en een CRDL, een instrument voor mensen met dementie. Een rondleiding door onze Laartuin ontbrak niet en als kers op de taart ontving ieder een goodiebag.

Het Laar organiseert regelmatig Belevingsmarkten. Houd onze socials in de gaten voor de komende datums.

Onmisbare vrijwilligers

Onze vrijwilligers maken extra activiteiten voor de bewoners mogelijk. Denk aan het bezoeken van workshops, een wandeling door het park of een optreden in ons restaurant. Als vrijwilliger draag je bij aan een bruisend thuis voor ouderen.

Kom langs

Tot dan!