Werken in de ouderenzorg: jij maakt het mogelijk

Creëer een thuis voor onze ouderen én voor collega’s. Floreer op een werkplek waar je groeit en de bewoners laat stralen. Draag met jouw kwaliteiten en talenten bij aan de toekomst van werken in de ouderenzorg. Wat je achtergrond ook is en waar je ook naartoe gaat: met jou komen we verder. Samen maken we het mogelijk bij Het Laar.

Maak het verschil én vier vakantie

Vakantiebaan bij Het Laar

  • Een professionele woon-zorgorganisatie op je cv.
  • Flexibel werken én vakantie vieren.
  • Ontdek of de zorgsector bij je past.
  • Doe ervaring op in een zorgteam.
  • Aantal uren in overleg.

Flexibele uren: werken én vakantie

Bijverdienen met een salaris rond € 12,50 bruto in de vakantie is fijn. Vrije tijd ook. Daarom bieden we bij Het Laar flexibele uren (minimaal 3 uur per week): jij laat weten op welke momenten je beschikbaar bent, wij plannen je in.

Solliciteren

Laten we kennismaken! Stuur een mail naar een van onze M&O adviseurs Sophie en Yvonne. Wij nodigen je uit voor een gezellig gesprek. Laat het ons weten in je mail. 

Dromen, durven, groeien

De beste zorg begint bij jezelf. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor anderen. Daarom stimuleren we jou om je te blijven ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk vlak. Er is ruimte voor bijscholing en ook op de werkvloer pak je de kansen die bij je passen. Zo blijf jij gelukkig in je werk en ben je de beste versie van jezelf. 

Kom erachter of Het Laar jouw volgende werkplek is.

21 september en 25 januari openden we van 15.00 tot 18.00 uur onze deuren voor mensen met een hart voor de ouderenzorg. Het was gezellig druk. Volg ons op de social media om de volgende Belevingsmarkt te bezoeken.

 

 

Samen zijn we de toekomst

Iedereen die bij Het Laar werkt, is onderdeel van een geheel dat staat als een huis. Als medewerkers zijn we trots op wat we samen waarmaken. Daardoor voelen we allemaal dat we ertoe doen. We hebben dezelfde ambities op ons netvlies: een aangename dag verzorgen voor onze bewoners, nét dat stapje extra zetten en elkaar versterken.

Of lees hier hoe een werkdag eruitziet

Loop mee met Stijn, zorgmedewerker bij Het Laar

Het Laar bruist

We besteden speciale aandacht aan alles wat een aangename dag mogelijk maakt. Van wijnproeven tot dansmiddagen en van workshops tot uitstapjes: Het Laar bruist. Zo halen onze bewoners alles uit het leven.

Meebeleven zegt meer dan één gesprek

Nieuwsgierig naar meer? Kom een keertje langs. Ervaar Het Laar: kijk om je heen en proef de sfeer. Maak een afspraak met een van onze medewerkers Mens en Ontwikkeling.

Kom erachter of Het Laar jouw volgende werkplek is.