Werken in de ouderenzorg: jij maakt het mogelijk

Creëer een thuis voor onze ouderen én voor collega’s. Floreer op een werkplek waar je groeit en de bewoners laat stralen. Draag met jouw kwaliteiten en talenten bij aan de toekomst van werken in de ouderenzorg. Wat je achtergrond ook is en waar je ook naartoe gaat: met jou komen we verder. Samen maken we het mogelijk bij Het Laar.

Dromen, durven, groeien

De beste zorg begint bij jezelf. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, zorg je ook goed voor anderen. Daarom stimuleren we jou om je te blijven ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk vlak. Er is ruimte voor bijscholing en ook op de werkvloer pak je de kansen die bij je passen. Zo blijf jij gelukkig in je werk en ben je de beste versie van jezelf. 

Kom erachter of Het Laar jouw volgende werkplek is.

Op donderdag 21 september openen we van 15.00 tot 19.00 uur onze deuren voor mensen met een hart voor de ouderenzorg. Loop gezellig binnen en proef de sfeer. Aanmelden is niet nodig.

Lees meer over de Belevingsmarkt

 

Samen zijn we de toekomst

Iedereen die bij Het Laar werkt, is onderdeel van een geheel dat staat als een huis. Als medewerkers zijn we trots op wat we samen waarmaken. Daardoor voelen we allemaal dat we ertoe doen. We hebben dezelfde ambities op ons netvlies: een aangename dag verzorgen voor onze bewoners, nét dat stapje extra zetten en elkaar versterken.

Of lees hier hoe een werkdag eruitziet

Loop mee met Stijn, zorgmedewerker bij Het Laar

Het Laar bruist

We besteden speciale aandacht aan alles wat een aangename dag mogelijk maakt. Van wijnproeven tot dansmiddagen en van workshops tot uitstapjes: Het Laar bruist. Zo halen onze bewoners alles uit het leven.

Meebeleven zegt meer dan één gesprek

Nieuwsgierig naar meer? Kom een keertje langs. Ervaar Het Laar: kijk om je heen en proef de sfeer. Maak een afspraak met een van onze medewerkers Mens en Ontwikkeling.

Kom erachter of Het Laar jouw volgende werkplek is.