Werken en leren bij Het Laar

Werken en leren bij Het Laar
We nodigen de beste verzorgenden, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen uit om te komen werken bij Het Laar. Mensen met een hart voor horeca en comfortabele huisvesting zijn eveneens bijzonder welkom.

We geven onze medewerkers de ruimte om hun talenten te ontwikkelen en te leren. We investeren in na- en bijscholing zodat competenties voortdurend up to date blijven.

We zoeken enthousiaste medewerkers die samen met onze bewoners van iedere dag een mooie dag maken. We hebben diverse vacatures, zoals voor verpleegkundigen niv. 4 met coachende vaardigheden en verzorgenden niv. 3 IG. Daarnaast zoeken we een GZ psycholoog.

Ook zoeken we een recruiter die bijdraagt aan het vinden en binden van nieuwe medewerkers.

Kijk onder vacatureoverzicht of er nog meer vacatures zijn. Je wordt doorgeleid naar BrabantZorg.net.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Personeel & Organisatie van Het Laar. Telefoon (013) 465 77 00.

Kennismaken met Het Laar?

Aangenaam kennis met je te maken!
Ben je benieuwd naar werken en leren in Het Laar en wil je vrijblijvend kennismaken? Laat dan je gegevens hier achter en wij nemen spoedig contact met je op.

Naam (*):

E-mailadres (*):

Telefoonnummer (*):

Waarom wil je kennismaken met Het Laar:

BBL en BOL-scholing
Het Laar is een erkend leerbedrijf met stageplaatsen voor BOL-leerlingen en opleidingsplaatsen voor BBL-leerlingen. We werken nauw samen met het ROC Tilburg, Koning Willem I College, Avans, Prins Heerlijk en SVOZ.

Volg je een beroepsopleidende leerweg BOL, dan ga je naar school en loop je daarnaast stage bij Het Laar. Volg je de beroepsbegeleidende leerweg BBL, dan werk en leer je tegelijk. Je werkt bij Het Laar. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school, het ROC Tilburg.

Stageplaatsen bij Het Laar (BOL)
Maatschappelijke stage
VMBO Helpende Zorg en Welzijn niveau 2
MBO Verzorgende niveau 3
MBO Verpleegkundige niveau 4
HBO Verpleegkundige niveau 5
Medewerker Maatschappelijke zorg niveau 3 en 4
Facilitair Dienstverlener in keuken, horeca en technische dienst.

Opleidingsplaatsen bij Het Laar (BBL)
Zorghulp niveau 1: via Prins Heerlijk
Verzorgende niveau 3
Verpleegkundige niveau 4 richting VV&T.
Deze opleidingsplaatsen zijn alleen bestemd voor medewerkers in vaste dienst.

Voor een opleidingsplaats bij Het Laar dien je te solliciteren. Er volgt een selectieprocedure als er opleidingsplaatsen beschikbaar zijn. Kijk onder het vacatureoverzicht via BrabantZorg.net of er op dit moment vacatures zijn. Meer weten? Neem contact op met de praktijkopleider(s) van Het Laar. Telefoon (013) 465 77 00.

Prins Heerlijk
Voor leerlingen in de horeca, de detailhandel en de zorg die in het reguliere MBO-onderwijs niet mee kunnen, werkt Het Laar samen met Prins Heerlijk. Het Laar huisvest het opleidingscentrum voor leerlingen in de zorg. Ook in de winkel en in de horeca van Het Laar doen de leerlingen in de horeca en de detailhandel van Prins Heerlijk hun werkervaring op. Wilt u meer weten over deze speciale opleidingen en werkervaringsplaatsen? Bezoek de site www.prinsheerlijktilburg.nl

Maatschappelijke stage
Leerlingen uit het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom om hun maatschappelijke stage bij Het Laar te lopen. Maak kennis met Het Laar en ervaar dat ouderen ook jong zijn geweest! Een handje helpen wordt zeer gewaardeerd.

Meer weten? Neem contact op met de praktijkopleiders van Het Laar. Telefoon (013) 465 77 00.