Jij maakt het mogelijk

Natuurlijk mogen onze bewoners rekenen op de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het.  Of je nu verzorgende, verplegende of wijkverpleegkundige bent, je maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen.

 

Op dit moment zoekt Het Laar verschillende nieuwe collega’s.

Een zelfstandig werkend kok (28 uur) voor restaurant Chapeau!

Verpleegkundige niveau 4 met coachende vaardigheden >
Verzorgende niveau 3-IG >

 

Alle ruimte
Bij het Laar maak je deel uit van een zelfsturend team. Samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers geef je een mooie invulling aan het dagelijks leven van onze bewoners. Omdat jij ze goed kent, weet je waar je ze een plezier mee kunt doen. Daarom krijg je alle ruimte om eigen ideeën uit te voeren. Ondertussen krijg je ook ruimte om je eigen talenten te ontwikkelen. Dankzij scholing en training blijf je groeien in je werk.

 


Neem dan contact op met:
Elisabeth van den Hoven
e.vandenhoven@hetlaar.nl  |  06 – 130 536 39