Start van uniek dansproject in Het Laar

16 augustus, 2017

Start van een uniek dansproject in Het Laar

 

Woensdagmiddag 16 augustus om 14.45 vindt in Het Laar onder begeleiding van twee internationale choreografen een introductieworkshop Dans plaats. De workshop gaat vooraf aan de start van dansproject Soepel en Stijf in Het Laar, mét de bewoners. Daarmee participeert Het Laar in de Tilburgse Oktober Dansmaand.  

In het bijgaande PDF-document vindt u een artikel over Het Laar dat is geschreven voor Vitaal Magazine. Daarin leest u de achtergrond en het ontstaan van dit dansproject, en een interview met een van de choreografen. Ook de danskalender van alle dansactiviteiten die de komende maanden in Het Laar zullen plaatsvinden is daar te vinden.
Vitaal Magazine: Het Laar op cover Vitaal Journaal sept 2017

De introductieworkshop van woensdagmiddag heeft ook op 27 juni plaatsgevonden in Het Laar. Toen is het in een kleine kring gepresenteerd. Deze woensdag wordt het aan alle bewoners van Het Laar gepresenteerd.

Deze dansactiviteiten voor de bewoners van Het Laar, en dan vooral de aansluiting bij en uitvoering in Oktober Dansmaand, vormen een heel bijzonder en uniek project.